Inilah 4G telefon pintar paling murah 2016
20 bajet terbaik telefon 4G. Mengkaji terbaik 4G telefon pintar murah, telefon pintar 4G paling murah. Dengan 4G kuat di tempat di UK, kita mengumpul paling murah 4G telefon pintar membolehkan anda boleh membeli pada 2016.

Dengan rangkaian 4G LTE kuat di tempat di UK untuk menawarkan lebih cepat kelajuan muat turun, ini adalah senarai kami paling murah 4G membolehkan telefon pintar untuk 2016.

Apabila membeli telefon pintar baru anda boleh menganggap bahawa ia datang dengan semua teknologi terkini dan keupayaan untuk menyambung ke rangkaian mudah alih yang anda pilih. Walaupun ini akan menjadi ideal, ia malangnya adalah jauh dari kebenaran. Lihat: Apakah 4G? Panduan lengkap kepada 4G.

Dikemaskini 20 April 2016 oleh Microsoft Lumia 650.
4G telefon pintar paling murah: apa yang anda perlukan

telefon pintar A perlu mempunyai cip perkakasan yang betul untuk menyokong rangkaian 4G jadi anda perlu untuk memeriksa spesifikasi dengan teliti untuk mengelakkan kekecewaan. Lihat juga: jadual pelancaran 4G LTE di UK.

Jika anda sedang mencari untuk telefon pintar yang mampu 4G dan anda berada di bajet maka anda telah datang ke tempat yang betul. Berikut adalah 20 telefon pintar 4G yang paling murah di UK berdasarkan harga SIM bebas.

Sedar bahawa beberapa telefon mudah alih murah kerana mereka adalah model tahun lepas, dan oleh itu mungkin tidak mempunyai jenis spesifikasi anda selepas atau perisian terkini. Lihat juga: Telefon berbunyi Best pada 2016.
20 telefon pintar 4G paling murah di UK pada 2016

Ikut Chris Martin dan @PCAdvisor di Twitter.

1. Vodafone Smart Perdana 6
Vodafone Smart Perdana 6

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji pada: 25 Jun 15
RRP: £ 79

Vodafone Smart Perdana 6 adalah bajet telefon pintar yang besar yang kita fikir adalah bernilai lebih daripada £ 79 yang Vodafone meminta untuk itu. pemproses mungkin tidak mampu bersaing dengan telefon kelabu-pasaran sebagai Doogee F1 Turbo Mini, tetapi berurusan dengan penggunaan harian dengan baik tanpa lag ketara. Walaupun Moto E 4G melakukan sedikit lebih baik semasa penanda aras kami, Smart Perdana 6 mempunyai skrin yang lebih besar, kamera yang lebih baik dan £ 30 lebih murah, jadi pilihan kami keluar dari kedua-dua telefon bimbit.

Vodafone Smart Perdana Baca 6 ulasan.
2. EE Harrier Mini
EE Harrier Mini

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Ulasan: 7 Julai 15
RRP: £ 99 inc. TONG

Kita jauh lebih tajam daripada kita Harrier Mini daripada saudara yang lebih besar. Walaupun kedua-dua telefon menawarkan nilai yang sangat baik, £ 99 bunyi lebih menarik daripada £ 199, dan kami lebih suka lebih reka bentuk yang padat Mini. Prestasi adalah perlahan dan skrin tidak baik, tetapi anda tidak akan mendapat bahagian akhir spesifikasi kedua-dua telefon. Tetapi seperti yang kita fikir Harrier Mini besar, Vodafone Smart Perdana 6 menawarkan nilai yang lebih baik. Ia £ 20 lebih murah dan mempunyai lebih besar, skrin yang lebih baik, dan seolah-olah menjadi lebih mahir dalam fotografi. Harrier membeli lebih Smart Mini Perdana 6 hanya jika anda akan mendapat manfaat daripada Wi-Fi Panggilan ia tersedia.

EE Mini Harrier Baca kajian kami.
3. Motorola Moto E 4G
Motorola Moto E 4G

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Ulasan: 3 Mac 15
RRP: £ 109 inc. TONG

Moto E 4G baru adalah menaik taraf baik lebih asal Moto E, dengan peningkatan di setiap kawasan. Untuk tambahan £ 20 ia menambah sambungan 4G LTE dan kamera hadapan menghadap, serta prestasi dan penyimpanan penambahbaikan. Ia mungkin tidak secepat yang kelabu-pasaran Doogee F1 Turbo Mini, tetapi ini Moto E 4G adalah satu tawaran yang jauh lebih baik daripada EE Kestrel, menjadikannya bajet terbaik telefon 4G dimaksudkan untuk dijual UK telah kita lihat.

Baca Motorola Moto E 4G.
4. Xiaomi redmi Nota 3
Xiaomi redmi Nota 3

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji semula pada 31 Mei 16
RRP: £ 121 plus import duti ke atas China (storan 16GB, 2GB RAM)

Xiaomi redmi Nota 3 mungkin tidak sesuai untuk pengguna UK di luar kotak, tetapi dengan beberapa tweak setup mudah ia adalah sangat baik bajet telefon Android dengan reka bentuk yang hebat dan prestasi untuk harga.

Baca Xiaomi redmi Nota 3 kajian.
5. Xiaomi redmi 3
Xiaomi redmi 3

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Ulasan: 2 February 16
RRP: £ 114,95

Xiaomi redmi 3 adalah sangat baik bajet telefon Android, tetapi ia tidak bertujuan untuk penonton British dan tidak datang dengan memasang Google Play keluar dari kotak, jadi kita tidak akan mengesyorkan kepada mereka yang tidak biasa dengan Android. Setelah membina sebuah plasticky tetapi baik, dengan prestasi yang baik untuk wang.

Baca Xiaomi redmi 3 ulasan.
6. Bluboo X9
Bluboo X9

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji pada: January 25, 16
RRP: £ 82,02

Beli dari Bluboo

Kami tidak pernah gagal untuk kagum dengan berapa banyak nilai yang anda boleh mendapatkan wang anda jika anda sudah bersedia untuk membeli telefon pintar dari Cina dan bukan bahasa Inggeris. Bluboo mungkin tidak dikenali di sini, tetapi X9 adalah telefon yang bergaya yang pek dalam kedua-dua pengimbas cap jari dan paparan HD penuh 5in untuk hanya £ 110. prestasi umum mampu, dan terdapat banyak ruang di sini untuk semua aplikasi dan media.

Baca kajian kami X9 Bluboo.
7. Just5 Blaster 2
Just5 Blaster 2

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Kajian: 12 November 15
RRP: 149 Euro + 12 Euro penghantaran (sekitar £ 105 + £ 8,50 penghantaran)

Walaupun anda tidak boleh hanya berjalan kaki ke kedai dan membelinya di UK, ini Just5 Blaster 2 sudah pasti lebih baik daripada bajet membeli Samsung Galaxy Core Prime. Pada kira-kira £ 105 ia tidak menghairankan untuk mencari membina plastik, tetapi kami menghargai kemasukan dalam kotak penutup warna boleh ditukar ganti. Skrin adalah baik, jika sedikit membosankan, dan prestasi adalah tempat-on pada titik harga ini. Kamera boleh diterima, dan perisian adalah percuma mengasapi. Pilihan bajet semua pusingan yang baik.

Baca Just5 Blaster 2 ulasan.
8. Samsung Galaxy Core Perdana
Samsung Galaxy Core Perdana

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji semula pada 21 Oktober 15
RRP: £ 109 VAT inc

Jika anda suka telefon Samsung Android maka anda akan menyukai Galaxy Core Prime. Ia tidak mempunyai beberapa ciri-ciri, tetapi sensor cahaya ambien yang hilang adalah satu sudut satu keping terlalu jauh. Untuk hanya £ 79, kita lebih suka Vodafone Smart Perdana 6. Mempunyai 5in 1280x720 paparan, kamera yang lebih baik dan sensor cahaya ambien. Plus berjalan versi Android pada dasarnya dataran.

Baca Samsung Galaxy Core Perdana kajian.
9. EE Kestrel
EE Kestrel

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji pada: Jun 16, 14
RRP: £ 99 inc. TONG

Kami suka Kestrel, kita benar-benar. Kami tidak suka reka bentuk dan membina kualiti, dan kita benci antara muka pengguna, tetapi dalam hal-hal lain Kestrel mempunyai banyak masa untuk itu. Walaupun pengendali rangkaian tidak dapat membuat sambungan 4G disediakan di seluruh UK, sekurang-kurangnya perkakasan untuk menikmati kini boleh didapati walaupun bagi mereka yang mempunyai bajet yang ketat. Pada £ 99, anda akan mendapat skrin yang cukup baik, prestasi yang lebih baik daripada yang anda perlu mengharapkan pada harga ini, dan janji sambungan 4G jika terdapat di kawasan anda.

Baca EE Kestrel.
10. BeTouch Ulefone
Ulefone BeTouch

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji pada: Julai 14 15
RRP: 147,06 (termasuk duti import)

Ini Ulefone BeTouch merupakan satu peluang yang tidak dapat ditandingi dalam £ 147. Ia cepat, ia dual-SIM dengan sambungan 4G, telah pengimbas cap jari untuk kerja-kerja keselamatan, dan skrin besar dengan resolusi HD banyak cukup segar untuk wang, dan terdapat sama sekali tidak bloatware. Beberapa quibbles diketepikan, ia benar-benar sukar untuk kesalahan telefon ini pada harga ini.

Baca ulasan Ulefone BeTouch.
11. UMI Emax
UMI Emax

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Ulasan pada: Julai 9, 15
RRP: £ 115.59 (termasuk duti import)

UMI Emax menawarkan nilai yang luar biasa untuk wang. Ia tidak tampan telefon UMI seperti orang lain kita telah diperiksa, tetapi Emax mempunyai skrin HD penuh adalah besar dan terang untuk menikmati media dan banyak lagi, dan menunjukkan prestasi yang sangat berkebolehan dalam kebanyakan penanda aras kami. Photography baik pada harga ini, dan peminat akan menghargai Rootjoy sokongan. Pada £ 115 anda tidak boleh pergi jauh salah dengan UMI Emax.

Baca ulasan UMI Emax.
12. UMI Hammer S
UMI Hammer S

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Ulasan 20 15 November
RRP: £ 108.79 inc. TONG

Kami benar-benar suka UMI Hammer S. Ia bukan telefon yang paling cepat anda akan mendapati pada harga ini, tetapi ia cukup cepat untuk kegunaan harian. Reka bentuk yang baik, dan teknologi adalah benar-benar berguna - USB-C dan pengimbas cap jari sebagai contoh - datang dengan harga yang menarik. A saingan yang kuat untuk cemerlang Vodafone Smart Ultra 6.

Baca ulasan UMI Hammer S.
13. Turbo Mini F1 Doogee
Turbo Mini F1 Doogee

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji semula pada 17 Mac 15
RRP: £ 82.49 dari China

Kami benar-benar sangat kagum dengan Turbo Mini F1 Doogee. Pada £ 82 atau £ 104 (bergantung kepada bagaimana anda membelinya) Ini adalah telefon 4G yang paling murah yang pernah kami lihat. Ia adalah lebih baik yang berpandangan dan lebih berkuasa daripada telefon bajet mempunyai hak untuk menjadi.

Doogee Turbo Mini F1 Baca kajian kami.
14. Microsoft Lumia 640
Microsoft Lumia 640

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Kajian pada: Mei 14, 15
RRP: Dari £ 13.50 sebulan, £ 109.99 PAYG atau £ 129.99 SIM bebas

Microsoft Lumia 640 adalah menaik taraf baik atas Lumia 630 dan Windows Phone kini membentangkan nilai yang sangat baik untuk wang. Ini adalah Moto G dari dunia Windows, dengan ciri-ciri komputer yang hampir sama dan £ 20 harga yang lebih rendah. Telefon yang anda pilih akan turun ke keutamaan perisian anda - ramai pengguna akan berpuas hati dengan Telefon Windows, tetapi jika aplikasi pihak ketiga lebih ciri dalam senarai keinginan anda, anda mungkin mendapati bahawa tambahan £ 20 untuk wang Moto G baik dibelanjakan.

Baca Microsoft Lumia 640 kajian.
15. Microsoft Lumia 650
Microsoft Lumia 650

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Semakan: 19 April 16
RRP: £ 149,99 inc VAT

Microsoft Lumia 650 adalah, ringan tegap telefon yang menawarkan bateri yang boleh ditanggalkan dan Windows 10 Mobile. Walau bagaimanapun, telefon tidak mempunyai kekuatan dan prestasi pengguna perniagaan sokongan perisian dan kuasa-pengguna akan memerlukan. Tanpa Microsoft Windows Continuum dan melumpuhkan Snapdragon 212 chipset yang menghadkan sifat berubah-ubah, prestasi kamera dan resolusi skrin output, kita tidak boleh melihat mengapa seseorang akan membeli Lumia 650 semasa prestasi telefon Android yang lebih murah dan lebih baik.

Baca Microsoft Lumia 650 kajian.
16. Moto G 4G
Moto G 4G

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji semula pada 13 Ogos 14
RRP: £ 135 VAT inc

Motorola Moto G adalah telefon pintar bajet terbaik sekitar. Pada £ 135 ia mendapat membina kualiti yang besar, skrin yang sangat baik, kamera yang baik dan Android 4.3 Jelly Bean tidak lama lagi akan menaik taraf kepada 4.4 KitKat.

Baca ulasan Moto G 4G.
17. UMI Iron Pro
UMI Iron Pro

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji pada: Disember 11, 15
RRP: £ 122,59 plus duti kastam di China

Selain pengimbas cap jari yang baru dan USB-C, tidak banyak yang baru dalam UMI Pro moniker Besi untuk mewajarkan nama telefon ini, terutamanya memandangkan ia tidak lebih cepat daripada yang asal. Walau bagaimanapun, untuk wang yang ia merupakan telefon Android pertengahan yang boleh dilaksanakan, dan pengimbas mata EyePrint ID agak sejuk, jika tidak lebih selamat daripada PIN. Memandangkan bahawa anda boleh membeli untuk sekitar harga yang sama sebagai Iron UMI asal, ia masuk akal untuk berisi untuk versi Pro.

UMI Iron Pro Baca kajian kami.
18. UMI Emax Mini
UMI Emax Mini

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Ulasan 17 15 November
RRP: £ 95,19 dari China (termasuk duti import); £ 122,39 dari Eropah

UMI Emax Mini adalah satu usaha yang sangat baik dengan telefon Android bajet dengan ciri-ciri komputer mid-range, dan saingan yang kuat untuk Vodafone Smart Perdana 6 yang mendahului carta telefon bajet kami. Ini adalah lebih perlahan daripada Emax UMI asal dalam tanda aras kita, tetapi dalam dunia sebenar menggunakannya berasa seperti cepat. Kamera ini telah bertambah baik serta reka bentuk, pada pendapat kami, supaya telefon bimbit murah yang menawarkan nilai yang kukuh untuk wang.

Baca kajian kami UMI Mini Emax.
19. Bluboo Xtouch
Bluboo Xtouch

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji semula pada 15 Disember 15
RRP: £ 123,71 dicampur duti import

The Bluboo Xtouch menawarkan nilai yang hebat, dengan set yang kuat spesifikasi dan reka bentuk sepanjang kebanyakannya sangat baik untuk telefon pada ketika harga ini. Penyimpanan dan perhubungan yang baik, skrin yang baik, perisian yang betul, prestasi yang mencukupi dan kamera agak boleh diterima. Ia benar-benar agak sukar untuk kesalahan untuk wang.

Baca ulasan Bluboo Xtouch.
20. OnePlus X
OnePlus X

Rating: ratingsratingsratingsratingsratings
Mengkaji semula pada 15 Jun 16
RRP: £ 189 (Onyx)

OnePlus X adalah telefon pintar nilai terbaik, 2015. Kami menyukai reka bentuk premium dalam bentuk yang lebih kecil untuk satu lagi syarikat telefon. Software adalah titik kuat dan anda mendapat skrin cantik. Walau bagaimanapun, luka perlu dibuat di suatu tempat dan X kekurangan ciri-ciri seperti NFC, 11ac dan Wi-Fi. Ia juga hilang pengimbas cap jari dan USB port Type-C yang terdapat pada OnePlus hidup 2. Bateri tidak besar dan kamera ini tidak terbaik di dalam kelas tetapi ini adalah telefon yang besar untuk harga.
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Tags :

Related : Inilah 4G telefon pintar paling murah 2016

0 carutan:

Post a Comment